Bistro 110

GASTENBOEK

40 berichten, 4 pagina's 
04-03-2017
Geplaatst door: Kristine en Ivo

Diner

Wij hebben onbeperkt spareribs gegeten - ongelooflijk lekker. Zelfs de groente die erbij hoorde waren te smullen. Zeker een aanrader voor iedereen die lekker en snel wil eten. Ook de bediening Is heel vriendelijk!

29-12-2016
Geplaatst door: Danny van Strien

Mooi gastenboek

Mooi gastenboek succes
www.dannyvanstrien.jimdo.com

07-11-2016
Geplaatst door: overijssel

super!

afgelopen zondag hier voor het eerst gegeten terwijl we al 20 jaar op Texel komen, dit hadden we zeker eerder moeten doen. Er is een ruime menukaart, voor iedereen wat wils. Het eten is prima, keurig verzorgt en ruime porties. en... echte gebakken aardappelen. We kunnen het iedereen aanraden om een keer en vaker te gaan eten bij Bistro110 in de Koog op Texel.
DOEN 1

18-08-2016
Geplaatst door: Renate en Jan

Diner

Vanavond heerlijk gegeten, jullie maken dubbel en dwars waar wat jullie op de site beloven.
Prima meegedacht en invulling gegeven aan de beperkingen m.b.t. onze lactose-allergie. Het was heel gezellig en een zeer vriendelijke bediening. Een echte aanrader!!! Jammer dat we morgen weer naar huis gaan anders kwamen we zeker nog een keer terug. Wie weet...... misschien volgend jaar.

02-07-2016
Geplaatst door: Geert en Janny

Diner

Het eten was heerlijk !
Stoofpotje van lamsvlees en een juttersnitzel XXL.
Gebakken aardappels , patat , boontjes met spek , witlof ham/kaas , sla .
Bediening was uitstekend .
Wij komen zeker terug .

08-11-2015
Geplaatst door: besselink

heerlijk gegeten!

Gisteren als afsluiting van onze vakantie hier gegeten, alles was perfect en ruim voldoende! Als we nog is op Texel zijn komen we zeker terug

09-08-2015
Geplaatst door: Danny Blok

Prima!

Zojuist terug in ons appartement met een voldaan gevoel.
Wat hebben wij heerlijk gegeten bij ''BISTRO 110'' !!!
Echt zeer compleet: Vriendelijk ontvangst en super bediening en een wel heel uitgebreid menu! Duidelijk, ruime keuze en vooral....mmmm heerlijk gegeten!
Wij komen zeker terug!

24-02-2015
Geplaatst door: Diana

Meeneem-menu

Vanavond genoten van een heerlijk kop koffie op het verwarmd terras. Toen wij vroegen of we ook eten mee konden nemen is daar heel fijn op gereageerd. Dit is uiteraard niet echt gebruikelijk voor een restaurant midden in de Koog maar is gelijk voor ons geregeld. De salade gerookte zalm was heerlijk vers en het menu "specialiteit vlees" was heerlijk. Verschillende soorten vlees, lekkere groente en en verse salade. We hebben heerlijk gegeten en vonden de service top! Wij gaan vaak naar Texel en komen hier zeker terug! Groetjes Koos en Diana/ Groningen.

29-12-2014
Geplaatst door: Antoinette Krol

Gisteren heerlijke saté gegeten in de gezellige sfeer bij Bistro 110. We hebben genoten!

27-10-2014
Geplaatst door: christian noteboom

heerlijk van genoten

Op 27-10-14 uit eten geweest bij bistro 110. Zeer gezellig en warm interieur, bediening en eten waren top! Ruime porties en heerlijke verse smaken. Zeker een aanrader voor iedereen! Wij komen graag terug, ga zo door!